Un incendiu izbucnit într-un grajd al unei gospodării din Tecuci

Un incendiu izbucnit într-un grajd al unei gospodării din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un incendiu izbucnit într-un grajd al unei gospodării din Tecuci, de pe strada Ana Ipătescu, a stârnit panică și a pus pe drum pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tecuci și Ivești

Două bovine au murit și a fost distrusă de flăcări o cantitate mare de furaje. Conform purtătorului de cuvânt de la ISU Galați, colonelul Eugen Chiriță, nu s-au înregistrat victime omenești.

„În data de 22 octombrie, în jurul orei 17.14 am fost anunțați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (grajd) în municipiul Tecuci, str. Ana Ipatescu. Au fost alertate forțele și mijlocele din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci precum și din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Ivești, deplasându-se la locul intervenției 4 autospeciale cu apă si spumă și echipaj SMURD tip B / 24 subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat cu violență la un grajd (circa 500 mp). Acesta se propagase la un al doilea grajd (focar ce în prezent a fost lichidat). Incendiul a fost localizat, în prezent se acționează pentru lichidarea acestuia. Din primele informații, au murit două bovine și au ars cca 15 tone furaje; nu sunt victime”, a mai spus colonelul Eugen Chiriță.

 

Citit 1100 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2023 09:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.