Bereştenii au donat sânge

Bereştenii au donat sânge
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste 60 de persoane au venit să doneze sânge la Berești, anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul oraşului, Mihai Bejan. Evenimentul a fost organizat în premieră în această localitate, unde o echipă de la Centrul de Transfuzii Galaţi a fost prezentă la Casa de Cultură.

"Donatorii vor primi un tichet pentru alimente în valoare de 70 lei, o consultație și un detartraj gratuit la Cabinetul Stomatologic Berești şi totodată bucuria că vor face o faptă bună!", anunţase primarul Mihai Bejan, pe reţelele de socializare.

Cetăţenii au dat dovadă de implicare şi mobilizare, acţiunea fiind apreciată de reprezentanţii Centrului de Transfuzii drept una dintre cele mai reuşite pe care le-au întâlnit în județ.

"De ani buni, încă din studenție, donez sânge ori de câte ori e posibil și am ocazia. E dovedit că face bine organismului și totodată facem un bine și celor care au mare nevoie. Ne bucurăm că acest demers a fost unul reușit și avem promisiunea că îl vom repeta peste câteva luni!", afirmă primarul din Bereşti.

Citit 1044 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2023 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.