Câte puncte WiFi mai funcţionează în Galaţi

Câte puncte WiFi mai funcţionează în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pentru acces gratuit la internet, în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi a instalat 22 de puncte WiFi în diferite spaţii publice din oraş, graţie unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15.000 de euro. Pentru a beneficia de „WiFi4EU”, cetăţenii nu aveau nevoie de parolă, ci doar să accepte termenii şi condiţiile de utilizare.

Pentru că ni s-a semnalat că WiFi din unele zone precum Piaţeta „Florilor de Tei” este inexistent, am solicitat administraţiei locale informaţii.

„Referitor la cele 22 de puncte de internet WiFi, precizăm că 18 dintre acestea sunt outdoor și patru indoor. Pentru cele outdoor, în urma verificărilor s-a constatat că există semnal pentru 12. Pentru restul, sunt în curs de stabilire cauzele lipsei semnalului și vom face o revizie generală pentru remedierea tuturor problemelor”, ne-a transmis Primăria.

Citit 1345 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 23:02

1 comentariu

  • postat de magis
    Miercuri, 15 Noiembrie 2023 13:52
    89.121.200.***
    "Vom face, vom drege". Sa intelegem ca nu se face o verificare periodica a functionarii infrastructurii in oras? Nu se face. Dovada si multele becuri arse la iluminatul public din interiorul cartierului Tiglina 2 ... mai e un pic si se face anul de cind nu le vede primaria ca nu functioneaza.
    3
    24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.