Biciclist băut, lovit de un autoturism

Biciclist băut, lovit de un autoturism
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un biciclist va avea nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost victima unui accident rutier. Luni, în jurul orei 15:30, a avut loc un accident rutier, în interiorul localității Piscu, din județul Galați, în urma căruia un bărbat a fost accidentat.

Din verificările preliminare, efectuate la fața locului de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 58 de ani, din municipiul Moinești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada DN 25, în interiorul localității Piscu, dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, în zona km 46 + 800 de metri, a  acroșat cu partea dreapta față un bărbat, cu vârsta de 55 de ani, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție și care ar fi efectuat viraj la stânga. În urma accidentului, biciclistul a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„La testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, însă la biciclist a fost indicată valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la unitatea spitalicească ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, spune agent șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 1289 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 17:28

1 comentariu

  • postat de Gheo
    Miercuri, 15 Noiembrie 2023 07:05
    86.106.137.***
    Vatamare corporala din culpa pentru sofer.
    Normal
    Unul bea, merge apoi pe strada pe bicicleta clampă, nu se asigura, nu semnalizează când vireaza si vinovat e șoferul ca "nu a redus viteza pana la eliminarea oricărui pericol".
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.