La volan, fără permis de conducere, cu repetiție

La volan, fără permis de conducere, cu repetiție
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Luni, 13 noiembrie, a fost o zi cu ghinion pentru un gălățean care s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. În ziua respectivă, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Galați l-a depistat pe gălățean, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Oamenii legii l-au testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel cu privire la consumul de substanțe psihoactive, ambele rezultate fiind negative. Așadar oamenii legii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la nivelul Secției 2 Poliție Galați se află în lucru un alt dosar penal, în care bărbatul de 53 de ani este cercetat pentru aceeași infracțiune, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în urma depistării sale în data de 21.03.2023, la ora 00,15, de un echipaj de poliție, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice de către Serviciul Rutier Constanța, pentru perioada 26.11.2022 – 25.03.2023 și de către Serviciul Rutier Galați, începând cu data de 04.03.2023, ca urmare a săvârșirii aceleiași infracțiuni mai sus menționate. Cele două dosare penale aflate în lucru la Secția 2 Poliție Galați au fost reunite, iar după administrarea probatoriului în cauză, prin ordonanța procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, față de persoana depistată s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, explică agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați.

Citit 2129 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 17:33

2 comentarii

  • postat de Relu
    Miercuri, 15 Noiembrie 2023 04:57
    5.13.128.***
    Aici procurorul si judecatorul stabileste ce vor ei , nu ce vrem noi , de aia unii fac mai mereu belele pe strada , profita de indulgenta lor
    2
    1
  • postat de Arcasul Noe
    Marți, 14 Noiembrie 2023 22:41
    95.77.107.***
    Pe de o parte obtinerea permisului de conducere ofera un drept pe viata, ce nu se poate suspenda/anula decat in situatii extra. Pe de alta parte - Ce cotrol judiciar?! De confiscarea mjlocului/armei nu s-a auzit?
    3
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.