Incendiu de proporții azi noapte în Galați (VIDEO)

Incendiu de proporții azi noapte în Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o hală de dezmembrări auto, situată în Galați, pe strada Grigore Ventura.  În momentul în care pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați au ajuns la fața locului, au constatat că focul se manifesta cu violență, la o hală de aproximativ 200 de metri pătrați.

„Au acționat cinci autospeciale, autoscara, echipajul de descarcerare și echipajul SMURD tip B de la Detașamentul de Pompieri Galați. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta violent la trei hale: una de producție termopan, o hală de dezmembrări auto și o altă hală de depozitare materiale de construcții. Am acționat cu șase autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și o autospecială de descarcerare. La acest moment incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare. Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este un scurtcircuit  electric”, a explicat colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, în dimineața zilei de sâmbătă, atunci când forțele de intervenție încă lucrau  la lichidarea focului. Vom reveni cu amănunte.

Media

Citit 8301 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 01:21

3 comentarii

  • postat de astae
    Luni, 20 Noiembrie 2023 10:41
    5.2.209.***
    preturi ca de piese noi, nici un bon de casa sau o factura de cumparare, nici urma de garantie, de retur nu mai vorbesc iar modul de conversatie cu potentialului cumparator, era josnic. A mai trebuit sa parchez obligatoriu la rand, alaturi de alti musterii intr-o balta de apa de la ploaie.
    0
    1
  • postat de Das
    Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 14:36
    89.137.224.***
    Trebuia eliberat terenul ! Se va depune o oferta de cumparare !
    7
    19
  • postat de Nicusor
    Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 13:39
    5.13.137.***
    Clasicul "scurt circuit". Este raspunsul cel mai usor de dat si cam cel mai greu de demonstrat.
    3
    34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.