Viitorul preot din Galaţi a învins „ispita” la „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Viitorul preot din Galaţi a învins „ispita” la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

„Preotul şi ispita”, aşa a fost prezentat, vineri seara, la „Vocea României” duetul dintre gălăţeanul Adrian Galbinu, student la Teologie, și Giulia Petre, care au deschis ultima serie a battle-urilor. Concurenții din echipa lui Smiley au primit melodia „All This Love”.

„Vestea că o să fiu cu Giulia în duet… nu mă așteptam”, a spus viitorul preot care a făcut senzație pe scena de la „Vocea României” în etapa audiţiilor pe nevăzute.

„Mi se pare că se potrivesc foarte bine ca voci și am ales să-i dau greu părintelui azi, să-i mai arunc o ispită în față. Să vedem cum se descurcă”, a glumit Smiley.

Duetul lor a stârnit comentarii care mai de care mai interesante din partea celorlalţi antrenori.

„Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să fi comunicat un pic mai mult. Ați fost cam lemn, fiecare pe treaba lui. (...) Ideea este că mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase. Eu aș merge cu Dumnezeu, că e cel mai sigur”, a spus Irina Rimes, întrebată cu care dintre cei doi concurenţi ar merge mai departe în concurs.

„Mie mi-a plăcut potrivirea de voci. Ce a lipsit din punctul meu de vedere este nu neapărat să vă conectați la zona asta de priviri și de limbaj corporal, ci să vă conectați muzical, adică să simt că voi cântați unul pentru altul”, a remarcat Tudor Chirilă.

„Vă felicit și vă mulțumesc foarte tare pentru că ați dus piesa asta până la capăt așa cum trebuie. Se vede că nu aveți experiență în a cânta cu altcineva, dar eu cred că overall v-a ieșit foarte bine”, a spus Smiley.

Artistul a ales să meargă mai departe cu Adrian Galbinu.

Puteţi viziona aici duetul Adrian Galbinu - Giulia Petre la "Vocea României".

Citit 5043 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.