Șoferi prinși amețiți la volan

Șoferi prinși amețiți la volan
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei conducători auto din județul Galați au ajuns în atenția organelor de anchetă după ce au fost depistați în trafic, sub influența alcoolului sau a drogurilor.

"Veteranul" seriei are 46 de ani și a fost oprit la Tg. Bujor de un echipaj de poliție care l-a testat cu etilotestul. A rezultat o alcoolemie de 0,76 la mie alcool pur în aerul expirat, fapt care i-a făcut pe agenți să-l ducă la spital pe șoferul cercetat acum pentru conducere sub influența alcoolului.

Același "păcat" i-a adus probleme și unui tânăr de doar 20 de ani din Galați, oprit la primele ore ale dimineții de luni, pe strada Brăilei. În cazul lui, etilotestul a indicat o valoare de 0,51 la mie, suficient cât să îi atragă un dosar penal și suspendarea dreptului de a conduce.

Un al treilea șofer a ajuns la spital nu pentru că ar fi fost prins băut, ci pentru că polițiștii care l-au oprit în Galați, în timp ce conducea pe strada Domnească, au motive întemeiate să îl suspecteze de consum de droguri. În cazul tânărului de 20 de ani, aparatul cu care a fost testat a arătat prezența unor stupefiante în organism, fapt care va trebui confirmat de analizele de laborator.

Citit 3698 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 16:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.