UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu este finalistă la „Vocea României”

UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu este finalistă la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Publicul a decis prin vot: gălăţeanca Alexandra Căpitănescu este finalistă la „Vocea României”. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă are doar 19 ani şi este studentă la Facultatea de Fizică din Bucureşti.


„Mamă, ce Madonna avem noi aici: Alexandra Căpitănescu!”, a exclamat prezentatorul Pavel Bartoş, după interpretarea excepţională a gălăţencei în semifinala „Vocii României”. Alexandra Căpitănescu a rupt scena cu piesa ”Like a Prayer”, aleasă de antrenorul ei, Tudor Chirilă.

„Alexandra însumează toată chintesența lui Tudor ca antrenor. Văd în tine o grămadă de concurenţi care au mai păşit pe aici, la «Vocea României», dar tu parcă eşti un buchet cu multe-multe flori colorate! E un buchet care mie-mi place! Mi-ar plăcea foarte mult să primesc aşa un buchet. Ești foarte tare, Alexandra! Felicitări!”, a exclamat Irina Rimes.

„Momentul ăsta m-a făcut să mă gândesc la toate videoclipurile din anii ’90. Mă bucur foarte mult că m-a întors în timp. Tu ai o forță fenomenală în vocea ta”, a remarcat, pe bună dreptate, Horia Brenciu. Colega lui, Theo Rose, a observat asemănarea cu cealaltă gălăţeancă: „Tu şi Alexandra din echipa mea aveţi mai multe în comun. Pe lângă Galaţi, profesoara de canto şi numele. Bravo!”.

„O combinație foarte-foarte mișto între rockul din anii ’80 și popul din anii ’80. Îţi stă foarte bine, ai o voce perfect pentru așa ceva! De când mi-a spus Tudor că o să cânţi «Like a Prayer», am fost convins că sigur va fi un moment superinteresant. Şi, într-adevăr, aşa a fost, livrat maxim!”, a adăugat Smiley.

„De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini, am mai spus-o. Alexandra, tu ești un circar, dar în sensul extraordinar, în care circul este esenţa vieţii noastre. Tristeţea clovnului care nu trăieşte decât pe scenă. M-am chinuit cu tine două ore ca să accepţi piesa asta, pentru că ai spus că nu te reprezintă. Iar ceea ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este excepțional. Să faci bel canto pe un cântec de-al Madonnei este absolut excepţional. Mi se pare extraordinar cum tu, dintr-un om care poate să treacă pe stradă neobservat, ajungi să ai doi metri pe scenă! Ai un fel de a fi pe scenă care este absolut excepțional: Ne omori pe toți!”, a spus Tudor Chirilă.

Alexandra Căpitănescu merită să ajungă în finală! O puteţi susţine votând „ALEXANDRA C” prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Se pot acorda maximum 10 voturi pe un număr de telefon. De asemenea o puteţi vota şi online pe site-ul https://voteazavocea.protv.ro/. Acest vot este gratuit.

Citit 6521 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Decembrie 2023 00:35

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Marți, 12 Decembrie 2023 19:12
    5.13.164.***
    sigur va castiga si finala! a demonstrat bai nene! ce voce are! a dat de pamant cu toti!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.