Restricții de trafic și traseul 28, deviat

Restricții de trafic și traseul 28, deviat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Miercuri, 13 decembrie 2023, în intervalul 8,00 – 17,00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe strada Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Vizantea și bulevardul George Coșbuc, anunță Primăria Galați. Restricțiile de trafic sunt necesare pentru lucrări de reparații la carosabil. Vor exista modificări și în circulația mijloacelor de transport care asigură traseul 28.

Iată care sunt rute ocolitoare recomandate:

1. Strada Aurel Vlaicu – strada Cotești/strada Odobești – strada Milcov – bulevardul George Coșbuc – strada Stelei;

2. Strada Aurel Vlaicu – strada Cotești/strada Odobești – strada Milcov – bulevardul George Coșbuc – strada Basarabiei;

3. Strada Aurel Vlaicu – strada Nae Leonard – strada Basarabiei – bulevardul George Coșbuc;

4. Strada Aurel Vlaicu – bulevardul 1 Decembrie 1918 – bulevardul Henri Coandă – bulevardul George Coșbuc;

5. Bulevardul George Coșbuc – strada Basarabiei – strada Nae Leonard.

De asemenea, miercuri, 13 decembrie 2023, traseul 28 (Micro 19 - Bariera Traian) va fi deviat pe bulevardul Milcov - strada Traian Vuia - strada Henri Coandă – bulevardul George Coșbuc, atât la tur, cât și la retur.

„Pentru fluența traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Informăm în acest sens că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Primăria Galați.

Citit 2318 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 12:27

1 comentariu

 • postat de Dorel
  Miercuri, 13 Decembrie 2023 15:53
  5.13.216.***
  Dacă tot se lucrează la carosabil, poate se rezolva și ceva cu cele doua gropi din carosabil din Piața mare (care sunt FIX în mijlocul intersecției). Trebuie sa moara cineva, sau sa pleci cu roata în mana? Este incredibil. Vedeti și alte gropi de pe arterele noastre principale (artere cu r mic).
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.