UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, interpretare extraordinară în semifinală la „Vocea României”
Foto: Pro TV

UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, interpretare extraordinară în semifinală la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Cariera ei de mare artistă începe cu această seară, pe care, după mult timp, o va recunoaşte că este minunată: Alexandra Sîrghi!”, a anunţat, în finalul celei de-a doua ediţii live a „Vocii României”, prezentatorul Pavel Bartoş.

Chiar dacă nu s-a calificat în finala competiţiei, gălăţeanca Alexandra Sîrghi a oferit momente absolut memorabile, de la audiţiile pe nevăzute şi până în semifinală.

„Mă simt învingătoare! Mă simt extraordinar, mă simt recunoscătoare şi binecuvântată că am fost în această echipă! Sunteţi minunaţi! Am învăţat atât de multe lucruri de la voi şi drumul meu nu se încheie aici. O să continui cu muzica!”, a fost promisiunea pe care gălăţeanca a făcut-o la Pro Tv.

„Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor care m-au susţinut şi care m-au votat. Am ajuns foarte departe şi vă mulţumesc tare mult, vă mulţumesc din suflet” a fost mesajul Alexandrei Sîrghi pentru publicul care a susţinut-o şi care abia aşteaptă să se bucure din nou de spectacolul ei.


„Nu eşti doar una dintre cele mai bune voci din acest sezon, cred că ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Mă mir cât de curat şi de frumos se poate cânta, ascultându-te pe tine. Cred că meriţi loc în finală. Şi dacă ar fi după mine, eu te-aș vota să ajungi în finală!”. Este unul dintre cele mai frumoase adevăruri rostite în seara semifinalei de la „Vocea României” despre gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi. Afirmaţiile îi aparţin Irinei Rimes, care, nu-i aşa, luptă pentru concurenţii din echipa ei. Dar nu poate să nu recunoască valoarea gălăţencei care face parte din echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

„Proud Mary” a fost piesa cu care Alexandra Sîrghi a umplut scena semifinalei de la „Vocea României”.

Înainte de momentul artistic, gălăţeanca a povestit despre emoţia primului live care a propulsat-o în semifinală: „Bunica este cea care m-a crescut, pentru că, atunci când eram mică, mama mea a plecat în altă ţară să muncească. Să poată să-mi ofere un trai mai bun. Bunica mea m-a făcut OM. M-am simţit foarte bine că am putut să o fac mândră. Simt că se hrăneşte cu fericirea noastră”.

După dezlănţuirea de pe scenă cu piesa „Proud Mary”, prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş a exclamat pe bună dreptate: „Mamă, ce nebunie de moment!”.

„Alexandra, felicitări! Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment foarte tare! Excelent! Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Cred că Alexandra e una dintre cele mai puternice voci din sezonul acesta. Am observat asta încă de la audiţiile pe nevăzute. E un început bun de emisiune. Iar tu cred că meriți un loc în finală”, a comentat Smiley.

„Cred că ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Mă mir cât de curat şi de frumos se poate cânta ascultându-te pe tine. Cred că meriţi loc în finală. Şi dacă ar fi după mine, eu te-aș vota să ajungi în finală!”, i-a declarat Irina Rimes.

„Alexandra, vreau să te felicit, pentru faptul că nu ai venit să defilezi cu povestea ta aici, deşi ai una răvăşitoare. Trebuie să fii cu capul sus, pentru că tu deja ai câştigat concursul cu viaţa! Şi ai primit drept recompensă vocea asta extraordinară, cu care, îţi spun sincer, pe noi ne-ai făcut foarte mândri că suntem aici, alături de tine, în parcursul acesta. Eşti extraordinară! Sper să te voteze lumea și să fii în finală”, a spus Theo Rose.

„Alexandra, eşti extraordinară! Dacă "Vocea României" şi-a propus să transforme oameni, ei bine, cu tine s-a realizat acest lucru! Tu te-ai transformat, ai devenit mai bună! Eu cred că ești fenomenală! Eşti minunată! Eu și cu Theo îți mulțumim. Ne-ai făcut să credem în toate piesele pe care le-ai cântat aici! Telespectatorii te votează cu siguranţă”, a adăugat Horia Brenciu.

Alexandra Sîrghi merită să fie în finală. O puteţi susţine votând “ALEXANDRA S” prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Se pot acorda maximum 10 voturi pe un număr de telefon. De asemenea o puteţi vota şi online pe site-ul https://voteazavocea.protv.ro/. Acest vot este gratuit.

Citit 2325 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Decembrie 2023 01:06

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Marți, 12 Decembrie 2023 19:15
    5.13.164.***
    pacat ca nu a mers mai departe! merita! poate o fi si din cauza decolteului prea generos!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.