Un gălățean face turul restaurantelor și fură din încasări

Un gălățean face turul restaurantelor și fură din încasări
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Două lovituri la interval de câteva ore, în locații amplasate în diferite zone ale Galațiului, constituie palmaresul unui individ de 39 de ani, cercetat acum de polițiști în baza unor dovezi clare care arată "pasiunea" acestuia pentru banii încasați din notele de plată.

Prima ispravă a bifat-o la un restaurant amplasat în zona Inelului de Rocadă, la o oră târzie, aproape de sfârșitul programului. Într-un moment în care niciun angajat nu era prin apropiere, a umblat în sertarul în care se strângeau banii din încasări, a luat 1.500 de lei și dus a fost. Episodul nu le-a scăpat agenților de pază, care au sesizat poliția, Secția 2 făcând primele verificări la fața locului.

Până ca polițiștii să pună cap la cap toate informațiile care să îi ajute la prinderea hoțului, acesta a mai dat o lovitură, a doua zi, la prânz. A intrat în incinta unei alte unități, în Micro 20, unde a umblat la casa de marcat şi a sustras 500 de lei.

Un nou dosar penal, la Secția 3, a coincis cu momentul în care anchetatorii care investigau furtul din Țiglina i-au stabilit identitatea, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. "Persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Galați, a fost depistată și condusă la sediul unității, în vederea continuării cercetărilor. În prezent, polițiștii desfășoară activități pentru probarea întregii activități infracționale a acestuia și luarea măsurilor legale care se impun", au precizat reprezentanții Poliției Galați.

Citit 4191 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 14:45

1 comentariu

  • postat de numai trageti in pianist, face si el ce poate
    Marți, 12 Decembrie 2023 15:05
    128.127.117.***
    in tiglina 1 e un bar, non stop. e o barmanita care dupa ce nu se mai serveste la restaurant ramine singura. jos e un separeu unde se consuma, debarasare evident sau merge la wc. ea nu are vina. patronul trebuie sa gaseasca solutii...
    0
    38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.