Primăria nu renunţă la Hotelul Faleza

Primăria nu renunţă la Hotelul Faleza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chiar dacă nu poate licita astăzi pentru râvnitul imobil *

În ciuda hotărârii adoptate de Consiliul Local exact acum o săptămână, Primăria municipiului Galaţi nu se va afla printre cei care se vor bate astăzi, la Neptun pentru Hotelul Faleza, în cadrul licitaţiei care va începe la ora 14.00.

După cum am aflat de la city-managerul Florin Popa, municipalitatea nu s-a mai înscris la licitaţie pentru a nu risca să piardă suma achitată drept garanţie de participare. Deşi ordonanţa de urgenţă care interzice administraţiilor locale să intre în competiţie pentru aşa ceva este lovită de nulitate, municipalitatea nu s-a încumetat să rişte pierderea unor bani publici.

Au fost analizate toate căile posibile de înscriere la licitaţie, inclusiv posibilitatea de a participa prin una dintre societăţile de interes local. Verdict: nu se poate!

Cu toate că subiectul „Faleza” pare încheiat, primarul Dumitru Nicolae nu renunţă la el: „Chiar dacă nu ni s-a permis să licităm, pentru că este o legislaţie, asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi”.

„Vom vedea ce se întâmplă azi la licitaţie, dacă licitaţia se va ţine şi nu se va amâna. La licitaţie este posibil orice. Vom vedea şi cine câştigă şi ce soluţii avem”, ne-a declarat Nicolae.

Primarul a aflat de la „radio şanţ” că s-au înscris la licitaţie pentru Faleza firmele Vega, Metal Trade şi omul de afaceri Sandu Traian.

Citit 1755 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.