Șofer român cu permis ucrainean, făcut la imprimantă

Șofer român cu permis ucrainean, făcut la imprimantă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a dat de necaz după ce s-a urcat la volanul unei mașini fără a deține un permis valabil, eliberat de autorități în urma susținerii unui examen. Tânărul și-a confecționat un permis și nu românesc, ci ucrainean și a pornit la drum, numai că un control al Poliției de Frontieră la care a fost supus în trafic, la Vlădești, a scos la iveală totul. 

”Acesta a prezentat la control, pentru calitatea de conducător auto, un permis de conducere, cu fotografia și datele sale de identitate, eliberat de către autoritățile din Republica Ucraina. Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care polițiștii de frontieră au stabilit faptul că permisul de conducere în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals total”, a precizat cms. Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Tânărul este cercetat penal pentru nu mai puțin de trei infracțiuni, respectiv conducere fără permis, complicitate la fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să primească o pedeapsă care s-ar putea materializa în câțiva ani de închisoare. 

Citit 1484 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 17:31

1 comentariu

  • postat de Rona
    Marți, 16 Ianuarie 2024 00:07
    86.124.202.***
    Bine ca a fost oprit la timp!! Felicitări! Ce a ce este trist este ca omul a înțeles , pe buna dreptate, că daca esti din Ucraina nu te opreste nimeni si poti face orice in Romania.
    3
    31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.