UPDATE. Tâlharul căutat din septembrie, identificat după indiciile cetățenilor

UPDATE. Tâlharul căutat din septembrie, identificat după indiciile cetățenilor
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE ora 12,00: Poliția a oferit noi detalii în cazul bărbatul identificat ca fiind autorul tâlhăriei.

Citește și L-ați văzut? Acest bărbat a tâlhărit o femeie și este căutat de poliție (VIDEO)

Astfel, în urma apelării la ajutorul cetățenilor prin intermediul reprezentanților mass-mediei locale și centrale, pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie în luna septembrie a anului 2023, la data de 17 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul de Investigații Criminale au obținut informații care au condus la stabilirea identității acestuia. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galați, care nu a dat curs invitației de a se prezenta la poliție, încercând să se sustragă cercetărilor.

„În cursul zilei de 19 ianuarie 2024, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Galați, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la adresa bărbatului, în urma căruia cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliție, în vederea continuării cercetărilor și a audierii. După administrarea materialului probator în cauza penală, a fost luată măsura reținerii față de bărbat, pentru 24 de ore, urmând ca, ulterior, să fie prezentat la Judecătoria Galați cu propunerea luării măsurii arestării preventive. Inspectoratul de Poliție Județean Galați mulțumește tuturor celor care au ajutat la identificarea persoanei”, ne-a declarat comisar șef de poliție, Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Galați.


Spiritul civic a funcționat și la noi. Se pare că informațiile oferite polițiștilor de cetățenii care au aveau indicii privitoare la individul care, în urmă cu câteva luni, a jefuit o bătrână, în Doja, în plină zi, au dus la prinderea și capturarea autorului faptei. Autorul tâlhăriei comise în septembrie 2023, asupra unei femei care a fost atacată și jefuită, a fost prins de poliție. În ajutorul oamenilor legii au sărit și cetățenii, care, pe baza imaginilor publice cu presupusul autor puse la dispoziție de poliție, s-au mobilizat și au furnizat informații care au dus la identificarea și capturarea atacatorului. Tâlharul este acum audiat de polițe și se va solicita instanței reținerea lui pentru 24 de ore. Se pare că acesta a mai fost condamnat în trecut pentru o infracțiune la Codul Rutier. Vom reveni cu amănunte.

Citit 1788 ori Ultima modificare Vineri, 19 Ianuarie 2024 12:43

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 15:38
    5.2.209.***
    Noroc de cetateni, dupa gradul de incompetenta de la Sectia 2, n ar mai fi nimeni pedepsit pentru faradelegi.
    1
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.