TIR-uri ciocnite frontal, pe o șosea din județul Galați

TIR-uri ciocnite frontal, pe o șosea din  județul Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs vineri după-amiază în localitatea Drăgănești, județul Galați. Circulația pe DN 25 a fost blocată din cauza ciocnirii a două autotrenuri încărcate cu cereale. În accident a fost implicat și un taxi. O persoană, pasager în unul din cele două TIR-uri, a rămas încarcerată.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță aparținând SAJ Galați. Din fericire, victima încarcerată era conștientă și se află în grija medicilor.

La scurt timp după sosirea cadrelor medicale de la Ambulanță, a fost nevoie de o nouă solicitare de ajutor sporit. De această dată, un nou echipaj medical a ajuns la locul evenimentului pentru doi pasageri aflaţi în taxiul afectat de ambuteiaj.

Cele două victime au acuzat dureri la nivelul pieptului și al membrelor inferioare și au fost transportate la spitalul din Galați pentru investigații suplimentare.

Se pare că accidentul de vineri s-a produs pe fondul vizibilității reduse și al nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme, mai ales în condițiile unui carosabil umed.

Circulația pe DN 25 a fost reluată imediat după ce zona a fost degajată și victimele au primit îngrijirile medicale corespunzătoare.

Citit 1656 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2024 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.