Mort de beat, a distrus un bar pentru băutură (VIDEO)

Mort de beat, a distrus un bar pentru băutură (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Este isprava unui tânăr de numai 21 de ani, din Berești, care într-una din nopțile trecute a făcut un scandal monstruos într-o cârciumă din oraș. Individul, care nu ar fi la prima abatere de la lege, a fost reținut și a poposit în arestul IPJ Galați, înainte ca procurorii să decidă dacă vor cere arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Motivul pentru care tânărul a ajuns din nou în atenția poliției a fost un scandal pe care l-a făcut într-un bar din Berești, în care a intrat într-o stare avansată de ebrietate. Ar fi băut până și-a terminat banii, iar pentru că nimeni din cârciumă nu a vrut să îl cinstească, s-a gândit să se răzbune și să își ia băutură cu forța. A plecat acasă, de unde s-ar fi întors cu un topor, cu care i-a amenințat pe ceilalți clienți și pe angajați și a distrus mai multe bunuri care i-au ieșit în cale.

Un apel la 112 a împiedicat agravarea situației, polițiștii reușind să îl imobilizeze și să îl ducă la Spitalul de Psihiatrie, din cauză că era nu doar foarte violent, ci și extrem de beat. De pe mâinile medicilor, tânărul a ajuns direct în arest, fiind reținut pentru distrugere, tulburarea liniștii și ordinii publice și uz de obiecte periculoase. Urmează ca Parchetul de la Tg. Bujor să analizeze dosarul și să decidă dacă va cere instanței emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele scandalagiului, care, pe vremea când era minor, s-ar fi "afirmat" ca hoț.

Media

Citit 1411 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 15:14

2 comentarii

  • postat de Jack
    Joi, 25 Ianuarie 2024 04:10
    5.13.155.***
    Are un viitor faimos pentru viata lui si nu o sa fie ultima isprava.
    0
    2
  • postat de Gigel
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 17:20
    5.13.138.***
    In rest un baiat deosebit.
    6
    13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.