Explozie puternică într-un bloc din Galați. Au fost afectate mai multe locuințe (FOTO și VIDEO)

Explozie puternică într-un bloc din Galați. Au fost afectate mai multe locuințe (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Deflagrația a avut loc în această dimineață, într-una dintre garsonierele de la blocul G1, din Micro 19.

Totul ar fi pornit de la o scăpare de gaze de la o butelie aflată în locuința unui bărbat, care, de altfel, s-a și ales cu arsuri superficiale. El a fost transportat la spital de echipajele de intervenție, care au ajuns la locul exploziei cu două autospeciale, un echipaj de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD tip B, având în vedere natura evenimentului și numărul mare de locuințe aflate în bloc.

Au fost afectate apartamente de la toate nivelurile imobilului, cele mai multe, șase, la etajul al doilea. De suflul exploziei au fost afectate chiar și mașinile aflate în parcare.

În acest moment nu sunt raportate alte victime, dar pagubele sunt însemnate. Locatarii aflați în imobil s-au evacuat singuri și nu au avut nevoie de îngrijiri speciale. 

Pompierii sunt la fața locului, continuă inventarierea pagubelor și iau măsuri pentru prevenirea altor eventuale incidente. 

Citit 8895 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 22:48

1 comentariu

  • postat de Alergatorul de pe Faleza
    Miercuri, 31 Ianuarie 2024 08:49
    86.124.202.***
    A cata oara se intampla asa ceva la G-urile din Micro 19? Chiar nu se pot gasi solutii pentru a-i ajuta pe cei de acolo sa nu mai foloseasca butelii?
    6
    45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.