Fără adăpost, umbla prin blocuri și fura tot ce prindea (VIDEO)

Fără adăpost, umbla prin blocuri și fura tot ce prindea (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Un gălățean de 37 de ani a ajuns în arestul poliției după ce, în ultimele luni, a mers în mai multe scări de bloc din municipiu pentru a sustrage diferite bunuri

Individul, persoană fără adăpost, a ajuns în atenția polițiștilor în urma unei reclamații prin care se sesiza faptul că "o persoană ar fi sustras camera de înregistrare video montată în interiorul liftului din scara unui bloc situat pe bulevardul Galați". Ceea ce nu a știut hoțul a fost că în incinta imobilului mai erau și alte camere de supraveghere, care l-au filmat, imaginile fiindu-le de folos polițiștilor pentru a-l identifica și a-i repera traiectoria. Astfel, oamenii legii au ajuns la concluzia că nu era la prima ispravă de acest gen.

"Polițiștii au stabilit că aceeași persoană ar fi încercat, pe 30 noiembrie 2023, să sustragă o bicicletă din scara unui bloc situat pe strada Oțelarilor din municipiul Galați. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat", a anunțat IPJ Galați. Suspectul a fost identificat de polițiștii Secției 4 și predat colegilor de la Secția 3, în vederea continuării cercetărilor. Anchetatorii au decis să îl rețină pe individ și să ceară arestarea lui preventivă pentru furt calificat și tentativă de furt, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Galați.

Media

Citit 5041 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 18:02

4 comentarii

  • postat de eu
    Luni, 12 Februarie 2024 08:36
    86.124.201.***
    Revine vremea de iarnă! Ce frumos o să privească fulgii de nea din spatele geamului pușcăriei,pe banii mei! Parcă îl și văd așa,lipit de calorifer,cum trage pe el încă o pătură,privind în gol în viscol...El,care acasă punea peturi și cartoane pe foc să nu trezească dimineața mort de frig!
    1
    0
  • postat de Marilena
    Marți, 06 Februarie 2024 12:02
    89.136.184.***
    Este foarte modern, ca acum barbatii chipesi poarta barba. Cred ca este hipster, nu-i asa?
    6
    4
  • postat de Dan
    Marți, 06 Februarie 2024 10:55
    95.76.37.***
    Un avataj pentru proprietar aceasta camera
    Pacat ca legislatia nu ne permite sa instalam o camera pe palier
    incalcam legea GDPR cu buna stiinta. Camera
    cuprinde in cadru atat usa vecinului cat si scara de acces
    deci se incalca grosolan legea. Nu se incalca legea doar daca
    apartine unei soc de
    11
    4
  • postat de eu
    Marți, 06 Februarie 2024 08:31
    86.124.201.***
    Lasă că-l bagă la scorbură acuș pe banii fraierilor,la 2-3 în cameră,căldurică,masă la ore fixe,năniță,apă caldă,așternuturi curate,vas de toaletă nu groapă,televizor,matrimonială.El acasă punea peturi pe foc să nu degere!Și țara întreagă e o groapă de gunoi,nu are cine să dea la lopată și la roabă
    1
    31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.