Concubin bătăuș și violator, reținut după o noapte de teroare

Concubin bătăuș și violator, reținut după o noapte de teroare
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un vasluian de numai 21 de ani a fost reținut de polițiștii gălățeni după ce, într-una din nopțile trecute, și-a agresat cu repetiție concubina și i-a luat cu forța copilul, ducându-l la el acasă, în județul vecin.

Scenele terifiante au avut loc în comuna Bălășești, victimă fiind o tânără de 22 de ani care avusese o relație cu tânărul furios. Femeia, mamă a unei fetițe de 1 an și 8 luni, căreia îi dăduse naștere din relația cu vasluianul, s-a plâns la poliție că bărbatul alături de care nu mai voia să trăiască o atacase în casa părinților ei, cu o noapte înainte. Mai întâi, a bătut-o, pentru ca două ore mai târziu să revină și să o agreseze sexual.

"S-a stabilit faptul că, la data de 4 februarie 2024, în jurul orei 23,00, tânărul de 21 de ani s-ar fi prezentat la adresa de domiciliu a fostei sale concubine, iar după unele discuții în contradictoriu ar fi agresat-o fizic și apoi ar fi părăsit imobilul. De asemenea, în cursul aceleiași nopți, în jurul orei 1,00, bărbatul ar fi revenit la imobilul fostei concubine, unde ar fi pătruns fără drept și fără consimțământul vreunei persoane, la adresă aflându-se în acel moment, reclamanta alături de fiica sa, dar și părinții acesteia, care se aflau în altă încăpere. Cel în cauză a agresat-o din nou fizic pe reclamantă, iar apoi prin constrângere și împotriva voinței acesteia, ar fi agresat-o sexual", a precizat cms șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Individul nu a plecat cu mâna goală din casa fostei concubine, ci cu fiica lor, pe care a dus-o cu o mașină la casa lui din Zorleni, în județul Vaslui. Acolo a fost găsit și el de polițiștii care au demarat cercetările. Vasluianul a fost reținut imediat pentru viol, violare de domiciliu și violență în familie, el urmând să fie prezentat instanței din Tg. Bujor cu propunere de arestare preventivă. Până una-alta, poliția a emis pe numele lui un ordin de protecție, valabil pentru cinci zile.

UPDATE. Judecătoria Târgu Bujor a dispus, miercuri după-amiază, arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citit 1786 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2024 21:06

1 comentariu

  • postat de marr
    Miercuri, 07 Februarie 2024 21:05
    86.124.203.***
    Sper ca a avut 'bunul simt' sa opuna rezistenta la arestare ... sa-l Fragezeasca politistii Bine-De-Tot !
    3
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.