Un bărbat a murit lovit de o mașină, pe un drum judeţean

Un bărbat a murit lovit de o mașină, pe un drum judeţean
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un bărbat de 53 de ani din comuna Nicorești a murit, duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism care se deplasa pe drumul din satul Dobrinești al comunei. Din primele cercetări, se pare că victima se deplasa pe mijlocul străzii când a fost lovită de mașina condusă de un șofer de 28 de ani, din judeţul Neamț.

Duminică, 11 februarie, în jurul orei 6.31, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe Drumul Județean 252, în interiorul localității Dobrinești, comuna Nicorești, din județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 28 de ani, domiciliat în comuna Botești, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza satului Dobrinești, având direcția de deplasare către Drumul European 581, ar fi surprins și accidentat grav un bărbat de 53 de ani, din comuna Nicorești, care se afla pe partea carosabilă a drumului. La fața locului au intervenit și echipaje medicale, care au preluat bărbatul accidentat, însă acesta a decedat în drum spre spital.

"Conducătorul autoturismului deține permis de conducere valabil, iar la testarea pentru consumul de alcool, precum și la cea cu privire la consumul de substanțe psihoactive rezultatele au fost negative. În zona producerii accidentului, traficul rutier nu a fost blocat sau restricționat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier", ne-a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 1530 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2024 12:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.