Sala de joacă din mall a fost redeschisă

Sala de joacă din mall a fost redeschisă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Operatorul sălii de joacă pentru copii din incinta Complexului Comercial Shopping City Galați a primit acceptul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) de a o redeschide, la o săptămână după ce aceasta fusese închisă temporar în urma unui control pornit de la o reclamație a unor părinți.  

Reamintim că, pe 7 februarie, „Kids Club”, amplasată la etajul mallului, a fost amendată cu 8.000 de lei de comisarii Protecției Consumatorilor, care au decis și oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate. Conform unui comunicat remis de CJPC Galați imediat după control, grupul sanitar al sălii de joacă era neigienizat și prezenta multe disfuncționalități, iar în interiorul locului de joacă s-au constatat depuneri masive de praf, pereți sparți, var exfoliat, pereți cu zone murdare, mochetă deteriorată. Nu în ultimul rând, au fost depistate echipamente de joacă nesigure, ce prezentau rupturi ale plaselor de siguranță și zone cu protecția de burete deteriorată.

„Ca urmare a remedierii tuturor deficiențelor, azi a fost redeschis locul de joacă din mall aparținând SC Unique Map Grup SRL”, a informat, miercuri, 14 februarie, CJPC Galați.

Citit 1156 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2024 21:47

1 comentariu

  • postat de Marius
    Vineri, 16 Februarie 2024 09:05
    5.2.208.***
    Locurile de joaca, sunt focare e infectie! Echipamentele nu sunt dezinfectate, cel putin zilnic. Nu exista un grafic de dezinfectare a acestora. Din cauza fluxului mare de copii, riscurile de infectie sunt ridicate. Cred ca vremea acestor locuri de joaca colective-inchise a apus de mult...
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.