Sala de joacă din mall, amendată și închisă temporar de Protecția Consumatorilor (VIDEO)

Sala de joacă din mall, amendată și închisă temporar de Protecția Consumatorilor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Echipamente de joacă nesigure, cu plasele de siguranță rupte, mult praf și mochete deteriorate, grup sanitar mizerabil - sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de comisarii gălățeni de la Protecția Consumatorilor, la controlul efectuat miercuri, 7 februarie, în urma unei reclamații, la locul de joacă pentru copii "Kids Club", aparținând SC Unique Map Grup SRL, din incinta mallului Shopping City.

În consecință, comisarii CJPC Galați au aplicat două amenzi contravenționale, în valoare de 8.000 de lei, un avertisment și au decis oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea aspectelor constatate.

Conform unui comunicat remis de CJPC Galați, grupul sanitar al sălii de joacă era neigienizat, bazinul vasului WC era spart, capacul lipsea, iar sistemul de flotor era defect. Chiuveta avea un sistem de prindere neconform, cu materiale de curățenie depozitate în același spațiu, la îndemâna copiilor.

În interiorul locului de joacă, s-au constatat condiții igienico-sanitare necorespunzătoare: depuneri masive de praf, pereți sparți, var exfoliat, pereți cu zone murdare, mochetă deteriorată. Nu în ultimul rând, au fost depistate echipamente de joacă nesigure, ce prezentau rupturi ale plaselor de siguranță și zone cu protecția de burete deteriorată.

Media

Citit 1849 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2024 18:06

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 18 Februarie 2024 14:25
    5.13.144.***
    si se mai mira ionut pucheanu de ce il face toata lumea betonel sau betonut!
    0
    0
  • postat de Bathory
    Miercuri, 07 Februarie 2024 22:44
    5.15.66.***
    Daca era o sala de jocuri nu mai era nicio problema :)))
    4
    10
  • postat de Ivascu
    Miercuri, 07 Februarie 2024 19:37
    128.127.117.***
    Face primaria un loc de joaca mai bun.
    6
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.