CFR Călători închiriază trenuri charter pentru petreceri

CFR Călători închiriază trenuri charter pentru petreceri
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Trenul Charter”, destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale, este un produs inedit al companiei CFR Călători, prin care un tren poate fi închiriat pentru a fi la dispoziția exclusivă a unui client și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia. Clientul poate fi o firmă sau chiar o persoană fizică, iar trenul charter poate fi folosit pentru un pachet turistic altfel, pentru petreceri private, revelioane, conferințe de presă, lansări de produse, filmări, team-building-uri etc.

Practic, dacă îți dorești și îți poți permite o astfel de extravaganță, poți să ai propriul tău tren pentru o perioadă de timp, să-ți uimești, de exemplu, prietenii pentru o aniversare altfel decât cele cu care s-au obișnuit. Poți alege ruta dorită, nivelul de confort al vagoanelor (inclusiv vagon de dormit sau cușete), poți alege să beneficiezi de catering în tren pe timpul călătoriei și poți colanta vagoanele, la interior ori la exterior, în funcție de evenimentul pe care îl organizezi.

Este exact ca în gluma cu olteanul care, ajungând târziu în gară și văzând cum pleacă trenul fără el, spune: „De-asta e bine să aibă omul lucrul lui!”. Poți avea trenul tău pentru câteva ore sau, dacă ai niscaiva probleme cu banii, poți să alegi numai un vagon charter, atașat în compunerea unui tren aflat în programul obișnuit de circulație.

Detaliile sunt pe site-ul CFR Călători. Trebuie completat un formular, să soliciți o ofertă de transport, după care un reprezentant al companiei te va contacta. Prețul va fi calculat în funcție de opțiunile alese.

Citit 2239 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2024 21:52

1 comentariu

  • postat de Haralambie
    Marți, 20 Februarie 2024 10:49
    86.120.239.***
    Sare borșul din farfurie dacă se merge mai repede de 40 km/h, in loc de artificii se poate vedea o locomotivă in flăcări, sauna este inclusă în preț vara pt instalația de climatizare nu funcționează, chiar poți sărbători Crăciunul și Revelionul pe aceiași rută dacă sunt întârzieri.
    4
    26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.