Căruțas accidentat grav de un autoturism, pe DN 25

Căruțas accidentat grav de un autoturism, pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un eveniment rutier deosebit de grav s-a petrecut sâmbătă seară în localitatea Vameș, județul Galați

O căruţă în care se afla un bărbat de 30 de ani a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, căruțașul a rămas inconștient și a fost resuscitat de cadrele medicale de la Ambulanță. Atelajul a fost distrus în totalitate, iar calul a murit.

"Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat de 66 ani, din  Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, când a ajuns în interiorul localității Vameș, la km 44+500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus și era condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Piscu. În urma impactului, bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, fiind preluat de echipajele medicale sosite la fața locului în stare de inconștiență, care au efectuat manevre de resuscitare.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier", a declarat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Traficul rutier a fost blocat pe DN 25 minute bune, polițiștii direcționând autovehiculele aflate în tranzit pe o rută ocolitoare prin interiorul localității.

Citit 3238 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2024 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.