Peste 20 de ani de teroare

Peste 20 de ani de teroare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“De peste 20 de ani, mă bate aproape zilnic. Sâmbătă a venit iar băut acasă şi mi-a spart capul cu o coadă de topor, pentru că nu i-a convenit cum am făcut curăţenie.

Şi pe cei cinci copii pe care-i mai am îi bate destul de des.” Este mărturia unei femei de 42 de ani, care a fost internată la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi, cu multiple răni în zona capului, braţelor şi a toracelui.

Terorizaţi de un tată alcoolic

Victima şi agresorul sunt căsătoriţi de 23 de ani. Ei locuiesc într-o locuinţă socială de pe strada Tecuci, pusă la dispoziţie de Primărie. Trei dintre copiii familiei sunt minori şi au vârstele de 5, 10 şi 11 ani. “Acum trei ani i-a bătut pe copii până i-a spart unuia capul”, a mai adăugat ea, cu lacrimi în ochi.

Femeia ne-a spus că aşteaptă certificatul medico-legal şi, pe baza acestuia, va merge la Poliţie pentru a depune o plângere. Cât despre acţionarea în judecată a soţului violent, ea nu era încă hotărâtă dacă să o facă sau nu.

“Pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a agresat soţia. Soţul bătăuş este cercetat acum de poliţiştii de la Secţia 5, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Citit 1237 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.