O casă a fost incendiată în miezul zilei

O casă a fost incendiată în miezul zilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O intervenție la care au participat mai multe echipaje de pompieri a salvat de la prăpăd câteva gospodării din localitatea Cuza-Vodă, învecinate cu o casă în care de ani de zile nu mai locuiește nimeni.

În ciuda faptului că este abandonat, imobilul a fost atractiv pentru o persoană care, sâmbătă după-amiază, a pătruns în incintă și a aprins focul într-una dintre camere. Flăcările s-au răspândit suficient de rapid cât să îl sperie pe intrusul care a fugit, lăsându-i pe vecini să rezolve problema.

Oamenii au sunat la pompieri, două echipaje de la Garda de Intervenție de la Pechea, cea mai apropiată de locul evenimentului, ajungând în câteva minute și limitând extinderea focului. Pompierii au confirmat drept cauză a incendiului focul deschis în spații închise, foc pus de o persoană încă neidentificată. Dacă aceasta va fi depistată și se va stabili că a dat foc intenționat cu scopul de a distruge, respectiva persoană ar putea fi cercetată penal. 

Citit 2960 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2024 16:03

1 comentariu

  • postat de Ana List
    Duminică, 24 Martie 2024 17:25
    89.136.185.***
    „Cercetată penal” și .... condamnată. Va avea și locuință și 3 mese pe zi. Societatea asta democrato-capitalistă-superoriginală tot e bună la ceva.
    5
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.