Fermier reținut pentru furt dintr-o exploatație apicolă

Fermier reținut pentru furt dintr-o exploatație apicolă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat a fost reținut și un altul este căutat de poliție după ce, în privința lor, au apărut informații concludente privind comiterea unui jaf la o exploatație apicolă din comuna Rediu.

Furtul soldat cu sustragerea de bunuri în valoare de circa 10.000 de lei ar fi avut loc în cursul lunii februarie, susțin anchetatorii, care au primit atunci o sesizare din partea proprietarului fermei apicole, acesta reclamând că i-au dispărut, peste noapte, materiale și scule foarte valoroase.

”Din cercetările efectuate a reieșit că bărbatul, de 34 de ani, împreună cu un tânăr, de 20 de ani, în noaptea de 20 spre 21 februarie 2024, ar fi pătruns prin escaladarea unui gard în perimetrul unei ferme apicole aflate în extravilanul comunei Rediu, din județul Galați, de unde ar fi sustras aproximativ 300 de țevi metalice, cu diametrul de 2/4 cm și lungimea de șase metri, mai multe scule mecanice de la un camion și un cric auto”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Pentru a aduna probe, polițiștii au descins la locuința bărbatului de 34 de ani, din Măstăcani, la casa tatălui acestuia, un bărbat de 65 de ani, și la ferma pe care amândoi o dețin, în aceeași comună. În casa tânărului au fost găsite, susțin anchetatorii, mai multe bunuri dintre cele reclamate ca furate, motiv pentru care au decis reținerea acestuia. Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor urmează să decidă dacă și ce măsură preventivă va lua împotriva lui. În același timp, polițiștii fac verificări pentru depistarea tânărului de 20 de ani, care ar fi luat și el parte la comiterea furtului. 

Citit 1542 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 14:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro