Grădina-curcubeu din Micro 21 (FOTO)

Grădina-curcubeu din Micro 21 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

În urma unui pont primit pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., am fotografiat pentru dumneavoastră o frumoasă grădină din faţa unui bloc din Galaţi, chiar dacă localizarea ei este uşor atipică. "Ar trebui să vedeţi și grădina din Micro 21, din staţia de autobuz, lângă Facultatea de Farmacie!", suna mesajul primit de la doamna Aurelia Hanganu, căreia îi mulţumim.

Citește și Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni

              Lalelele şi liliacul se întâlnesc la intersecţia Oltului cu Argeşului

              Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica

Ne-am deplasat la locul indicat şi, într-adevăr, am văzut acolo grădina cu pricina, despre care credem că este îngrijită de cineva din blocul D9C, care are, la parter, o sucursală CEC, iar la etajul I o adevărată grădină suspendată formată din ceea ce credem că sunt plante în ghiveci, îngrijite, evident, cu dragoste şi pricepere.

Nu ştim dacă tot locatarii respectivi se ocupă de grădina din faţă, care este situată dincolo de trotuar, deci nu se află, practic, exact la parterul blocului, dar, indiferent cine o face, merită felicitările şi mulţumirile noastre pentru feeria de culori cu care ne întâmpină. Vorbele nu sunt suficiente pentru a descrie minunatele lalele înflorite, aşa că, dacă aveţi drum prin zonă, nu ezitaţi să vă opriţi, preţ de o fotografie şi o respiraţie, să admiraţi ce pot face două (sau mai multe) mâini dibace.

Citit 5643 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro