Copil de 7 ani, rănit grav pe contrasens

Copil de 7 ani, rănit grav pe contrasens
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un minor a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină, pe o stradă din comuna Munteni

Copilul, în vârstă de 7 ani, se deplasa cu bicicleta pe drumul comunal. Un șofer de 62 de ani, care venea din sens opus, nu i-a acordat prioritatea cuvenită în momentul în care a vrut să vireze la stânga și l-a lovit în plin, provocându-i leziuni grave. Într-o primă fază, copilul a fost dus chiar de șofer la spitalul din Tecuci, dar mai apoi a fost transferat la Spitalul de Urgență din Galați, pentru investigații suplimentare, supraveghere și tratament. Polițiștii au stabilit că șoferul nu băuse înainte să se urce la volan și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1735 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 16:18

1 comentariu

  • postat de pinguinu
    Joi, 11 Aprilie 2024 08:15
    92.86.16.***
    Eu stiam ca trebuie sa ai peste 14 ani ca sa poti circula cu bicicleta pe carosabil. Unii biciclisti se comporta de parca ar avea un volan in loc de ghidon. Intra cu viteza in sensul giratoriu, pe a doua banda, schimba directia din scurt fara sa se gandeasca ca acea masina nu are timp sa franeze.
    1
    4

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro