Un gălățean a încercat să-și arunce vecinii în aer

Un gălățean a încercat să-și arunce vecinii în aer
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Scene teribile la Chiraftei, avându-l ca protagonist pe un tânăr din sat, care a aruncat mai multe butelii incendiate în curtea unui vecin cu care se certase anterior. Bărbatul a încercat să le aplice același "tratament" și polițiștilor chemați de vecinul care a reușit cu greu să evite un dezastru.

Cosmin Costel Poalelungi ar fi incendiat casa vecinului său, cu care era în conflict și ar fi vrut să o arunce în aer, susțin anchetatorii. Ar fi dat foc pe rând la două butelii, pe care le-a aruncat în curtea vecinului. Acesta din urmă și-a apărat gospodăria cu toate forțele, reușind să limiteze dezastrul pe care l-ar fi putut avea incendiul și exploziile, după care a cerut ajutorul poliției.

Echipajul l-a găsit la fața locului pe piromanul care și-a îndreptat furia și împotriva polițiștilor, amenințându-i că îi aruncă în aer cu o altă butelie.

Poalelungi a fost încătușat și dus la Psihiatrie, după care a fost prezentat Judecătoriei Tg. Bujor cu propunere de arestare preventivă. Vineri, 12 aprilie, instanța a admis propunerea Parchetului și l-a trimis după gratii pentru 30 de zile sub acuzațiile de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citit 3501 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 16:32

1 comentariu

  • postat de marr
    Vineri, 12 Aprilie 2024 21:28
    86.124.202.***
    Din seria ... romanii au un (nou) Talent - se detoneaza unii pe altii .
    Starea societatii , adusa la nivelul/stadiul de bomba cu ceas .
    3
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.