Expoziție tehnică la Muzeul de Istorie

Expoziție tehnică la Muzeul de Istorie
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O expoziție tematică, "Mozaic tehnic", va fi deschisă la Muzeul de Istorie din Galați, începând de joi, 18 aprilie, vernisajul fiind programat la ora 11,00, la secția "Lapidarium" (str. Maior Iancu Fotea nr. 2 bis, vizavi de Biserica Greacă). 

În cadrul expoziţiei vor putea fi admirate obiecte din patrimoniul muzeului, care datează din a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi prima jumătate a secolului al XX-lea. Printre acestea, o mașină de cusut marca "Howe", o mașină cu aburi realizată în 1911 de sergentul Ioan Ghiorghiu la Arsenalul Marinei Militare din Galați, un aparat de radio "Standard Universal", precum şi alte exponate cu valoare muzeistică deosebită.

Citit 1065 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 05:03

1 comentariu

  • postat de Hahaha
    Miercuri, 17 Aprilie 2024 14:50
    82.76.110.***
    Muzeul de Istorie care se termina pe la formarea principatelor mai se poate chema muzeu de istorie?
    Întreb și eu
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro