Autorul omorului de la Liești, un individ violent și bețiv notoriu

Autorul omorului de la Liești, un individ violent și bețiv notoriu
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Anchetatorii au reușit să dea de urma principalului suspect al crimei care a îngrozit comunitatea din Liești, la finele săptămânii trecute. Cel care i-ar fi curmat zilele într-un mod extrem de violent Vasilicăi Moscu, în vârstă de 80 de ani, văduva găsită fără viață în curtea gospodăriei sâmbătă după-amiază, ar fi un consătean de 56 de ani despre care lieștenii nu au deloc cuvinte de laudă.

Oamenii spun că bărbatul, care trăiește singur după ce copiii săi au plecat în străinătate, iar soția sa ar fi murit în urmă cu câțiva ani, în condiții destul de bizare, ar fi avut o strânsă prietenie cu paharul, porniri violente și apucături infracționale.

Indicii suficiente pentru anchetatorii care au pus cap la cap și alte probe și care au ajuns la concluzia că el ar fi cel care ar fi pătruns în curtea și casa vecinei de 80 de ani și ar fi agresat-o. Medicii legiști au constatat că bătrâna a murit din cauza multiplelor lovituri de cuțit, aplicate pe tot corpul, care i-ar fi provocat o hemoragie incompatibilă cu viața. 

Potrivit oamenilor legii, în seara de 12 aprilie 2024, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimei M.V., în vârstă de 80 de ani, din localitatea Lieşti, escaladând gardul împrejmuitor al curţii. A lovit-o pe aceasta în zona capului şi de două ori cu un cuţit în zona toracică, iar apoi a întreţinut cu ea un raport sexual, împotriva voinţei ei. După decesul victimei, cauzat de leziunile produse prin lovirea cu respectivul cuţit, inculpatul a sustras o sumă de bani din locuinţa acesteia şi alte bunuri, de mică valoare, părăsind casa prin acelaşi loc prin care intrase.

Ancheta, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, a culminat marţi, 16 aprilie, cu reținerea bărbatului de 56 de ani, sub acuzația de omor calificat (la care se adaugă şi violarea de domiciliu, violul şi tâlhăria calificată), pentru o durată de 24 de ore, propunându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a acestuia pentru o durată de 30 de zile.

Citit 2997 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2024 07:31

2 comentarii

  • postat de Ninja
    Miercuri, 17 Aprilie 2024 12:59
    212.93.144.***
    Ipocrizia o sa ne omoare, nici un cuvant despre etnia lui, despre faptul ca astfel de fiare sunt printre noi, tolerati si protejati de legi ipocrite, au acces la asistenta medicala, pe banii prostilor ce sunt talhariti si chiar omorati, legi doar pentru infractori, facute de dragnea,tudorel si nicol
    0
    7
  • postat de Gigel
    Marți, 16 Aprilie 2024 18:39
    5.13.144.***
    Oameni doar cu drepturi.
    1
    25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro