120 de jandarmi vor sta cu ochii pe petrecăreții de Florii

120 de jandarmi vor sta cu ochii pe petrecăreții de Florii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Este un weekend plin în Galați, cu două meciuri de fotbal și, desigur, Festivalul Scrumbiei, care vor atrage mii de persoane! La astfel de desfășurări de forțe sunt necesare măsuri corespunzătoare, astfel că 120 de jandarmi sunt mobilizați pentru a asigura ordinea și liniștea publică în municipiu și nu numai.

Astfel, echipajele vor fi prezente la Festivalul Scrumbiei, organizat în perioada 26-28 aprilie pe Faleza Inferioară, la Pelerinajul Floriilor, organizat în ziua de 27 aprilie în municipiile Galați și Tecuci, la meciul de fotbal dintre echipele Oțelul Galați și FC Hermannstadt, desfășurat în ziua de 28 aprilie, pe Stadionul "Oțelul", cât și la un meci de fotbal din Liga a III-a.

Independent sau cu poliția, jandarmii vor urmări să îi identifice și să îi descurajeze pe cei care tulbură liniștea publică și vor interveni pentru a rezolva situații care pot aduce atingere liniștii publice.

"Dacă au ales să participe la evenimentele publice organizate în această perioadă, îi sfătuim pe cetățeni să nu poarte la vedere bunuri de valoare, să nu își lase bagajele nesupravegheate, să acorde o atenție deosebită copiilor, în cazul în care sunt însoțiți de aceștia, deoarece se pot rătăci cu ușurință în mulțime, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să nu se implice în scandaluri", a precizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Citit 2079 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2024 19:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.