Musicalul „CATS” în Aula Magna a Universității „Dunărea de Jos”

Musicalul „CATS” în Aula Magna a Universității „Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Invitație de nerefuzat pentru iubitorii de muzică! Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19,00, în Aula Magna a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pe strada Domnească nr. 111, va avea loc premiera musicalului „CATS”, de Andrew Lloyd Webber, după „Old Possum's Book of Practical Cats" de T.S. Eliot.

Atenție, este un proiect realizat în integralitate de elevi din școlile și liceele din Galați, coordonați de profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați!

Decorurile și costumele sunt realizate de personalul din atelierele de producție ale Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, iar proiecțiile pe care le veți vedea, de KINELINK!

Cât despre artiștii implicați – talent, efort, bucurie și dăruire! La fel și din partea profesorilor și a tuturor celor implicați în realizarea acestui spectacol!

Intrarea este liberă.

Citit 1433 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 13:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro