„Soacra cu trei nurori”, la „Fani Tardini”

„Soacra cu trei nurori”, la „Fani Tardini”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul gălățean la spectacolul programat la sfârșitul acestei săptămâni. Așadar, duminică, 26 mai, de la ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca „Soacra cu  trei  nurori”, o comedie de Ion Creangă. Regia spectacolului este semnată de Dan Mirea, iar scenografia, de Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în iunie 2019, iar de atunci s-a jucat aproape de fiecare dată cu casa închisă. Din distribuție fac parte actorii: Carmen Albu (Aftimia), Svetlana Friptu (Maranda), Mihaela Lecca-Gorea (Anica), Aureliu Bâtcă (Constantin), Cristina Uja-Neagu (Floarea), Vlad Ajder (Culai), Valeria Taban (Agripina), Adelin Ilie (Gheorghiță) și Lică Dănilă (Popa Leapșă). O incursiune revigorantă în universul marelui Creangă, spectacolul „Soacra cu trei nurori” ne oferă nestăvilite hohote de râs, dar și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine.

Spectacolul durează 105 minute.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru luna iunie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

Citit 872 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 00:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro