Un șofer de tir a pierdut direcția și a căzut de pe șosea
Foto: ISU Galați

Un șofer de tir a pierdut direcția și a căzut de pe șosea
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Încă un accident rutier care a avut în prim-plan un vehicul de mare tonaj s-a petrecut luni, 27 mai, în nordul județului, pe raza localității Berheci, comuna Gohor

Un TIR a ieșit de pe șosea în apropierea unei intersecții, după ce șoferul ar fi pierdut controlul direcției. Autotrenul a derapat și s-a dezechilibrat, prăbușindu-se de pe carosabil, într-un șanț de pe marginea drumului.

Conducătorul vehiculului s-a ales cu multiple traumatisme la picioare, fiind preluat de un echipaj de Ambulanță, care l-a transportat la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, pompierii au ajuns și ei la fața locului, cu o autospecială de la Tecuci, în sprijinul căreia a venit și utilajul din dotarea Serviciului Voluntar de la Țepu.

Polițiștii au făcut primele cercetări și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Citit 2355 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 15:20

3 comentarii

  • postat de Tocător de carne vie
    Luni, 27 Mai 2024 18:25
    37.162.186.***
    Șoferii de tir sunt exploatați.Nu știu legea sau o încalcă în mod intenționat.Li se impun timpi imposibili. Asta și din cauza autorităților care nu fac decât controale tematice și sa facă bani si sa dea la ziar ce mare brânză fac.Nu ii interesează sa combată fenomenul.
    2
    17
  • postat de Gigel
    Luni, 27 Mai 2024 17:44
    5.13.171.***
    Plus ca multi sunt bagati in telefon, stau doar cu coatele pe volan si butoneaza.
    1
    22
  • Luni, 27 Mai 2024 15:34
    5.2.209.***
    A venit vara aproape, inteleg ca au inceput sa zumzaie pe sosele taunii pe doua roti insa astia cu TIR urile ce aveti? Alergati pe sosea de parca se altereaza pietrisul din bena, abia reusesc unii cu masini mici dar puternice sa va depaseasca. Ca si motociclistii, duceti lipsa de respect in trafic?
    0
    29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro