Dezinsecția, reprogramată din cauza vremii

Dezinsecția, reprogramată din cauza vremii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Acțiunile de dezinsecție se reprogramează având în vedere că prognoza meteorologică nu permite desfășurarea în bune condiții a intervențiilor, anunță Primăria Galați.

Astfel, în perioada 31 mai - 4 iunie, în intervalul orar 5.00 - 9.00, cu ajutorul unui elicopter, se va interveni aerian pe întreaga suprafață a municipiului Galați și în vecinătatea zonelor cu luciu de apă, utilizându-se substanțele Solfac Trio EC 140 NF și Vectobac WG.

În perioada 4 - 7 iunie, în intervalul orar 22.00 - 6.00, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare, pe întreaga suprafață a municipiului Galați, utilizându-se substanța Solfac Combi MAXX și Solfac Trio EC 140 NF, cu echipamente de tip generator ULV și termonebulizator.

"Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public. Dacă vremea nu va permite desfășurarea în bune condiții a acțiunii de dezinsecție, programul poate suferi modificări sau poate fi decalat", precizează Primăria.

Citit 899 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 17:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro