Gălățeanca Timeea Bostan a câștigat trofeul de 3.000 de euro la „Vedeta familiei – sezonul campionilor”

Gălățeanca Timeea Bostan a câștigat trofeul de 3.000 de euro la „Vedeta familiei – sezonul campionilor”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Timeea Bostan din Galați a câștigat trofeul de 3.000 de euro al emisiunii „Vedeta familiei – sezonul campionilor” de la TVR 1. Timeea are 11 ani, studiază la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, și este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Nu mai puțin de 11 finaliste, una mai talentată decât cealaltă, și-au disputat, sâmbătă, 1 iunie, trofeul „Vedeta familiei – sezonul campionilor”. Un sezon în care s-au înfruntat câștigătorii edițiilor din sezoanele anterioare ale emisiunii, și în care Galațiul a fost reprezentat de Marina Iancu, Sasha Damian și Timeea Bostan, care studiază canto la Școala Voces, cu Monica Măciuceanu.

Sasha și Timeea s-au calificat în marea finală, unde au oferit momente artistice de excepție. Dovadă punctajele mari pe care le-au primit din partea juriului: Timeea – 118 puncte (locul întâi), Sasha – 108 puncte (locul al cincilea în clasamentul general).

„Sunt foarte plăcut surprinsă că din urmă vin copii foarte talentați! Cea care a fost cea mai valoroasă o să plece cu trofeul”, a spus artista Sanda Ladoși, președinta onorifică a unui juriu format din profesioniști în diverse alte domenii, dar nu artistice.

„Felicitări tuturor de pe scenă! Ca artist, trebuie să mă iubească publicul, nu specialiștii. Degeaba mă iubesc specialiștii, degeaba iau premiile planetei, dacă eu nu transmit mai departe publicului! Alegerea a fost a publicului, nu a specialiștilor”, a ținut să spună Sanda Ladoși înainte de a anunța cine este campioana campioanelor: „Cea care a întrunit cam tot ce trebuie să aibă un artist la vârsta aceasta pe scenă și a exprimat cam tot ce a putut acumula în experiența ei de câțiva anișori se numește este Timeea Bostan!”.

În primele clipe Timeei parcă nu i-a venit să creadă, în vreme ce Sasha o îmbrățișa deja, felicitând-o.

Noi le felicităm pe toate cele trei gălățence care ne-au reprezentat în acest sezon al campionilor, și cu precădere pe Timeea!

 

 

Citit 2271 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iunie 2024 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.