O persoană cu afecțiuni psihice şi comportament bizar a încercat să voteze

O persoană cu afecțiuni psihice şi comportament bizar a încercat să voteze
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un incident bizar a pus pe jar liniștea unei secții de votare, după ce o femeie cu probleme psihice a încercat să pătrundă în secție și să voteze.

Ceea ce li s-a părut ciudat membrilor din secția de votare, cât și polițistului care asigura ordinea publică, a fost faptul că tânăra avea în brațe o păpușă, cu care vorbea, deşi purta, în acelaşi timp, şi căști audio. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați.

„În jurul orei 14:00, la Secția de votare nr.148 din municipiul Galați s-a prezentat o femeie în vârstă de 28 ani, din Galați, care afișa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căști audio și avea cu ea o păpușă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secția de votare, moment în care polițistul de ordine publică aflat în dispozitiv a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării. Femeia a refuzat să comunice cu polițistul și a părăsit incinta secției de votare. În afara secției, aceasta a început să vorbească la telefon și ulterior cu păpușa, aspect observat de către polițist, care a solicitat prezența unui echipaj medical de urgență. Persoana în cauză este cunoscută cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați”, a precizat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 2308 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2024 16:53

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Luni, 10 Iunie 2024 19:27
  5.13.128.***
  mda tot felul de nebuni bre pe lumea asta! si fii atent ca asta-i generatia de maine! asta noua adica! de la care se asteapta multe!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.