Credeați că ați scăpat de întreruperile de curent?

Credeați că ați scăpat de întreruperile de curent?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Miercuri, 10 iulie, Distribuție Energie Electrică România (DEER) Sucursala Galați anunță noi întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în oraș. Sunt mai puține decât lunile trecute și sunt concentrate în zona centrală. Consumatorii afectați de întreruperi, pe o durată de maximum cinci ore și cu începere de la ora 9.00, vor fi Teatrul Dramatic, Centrul Cultural, sediul PSD, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor și blocul A, toate de pe strada Domnească.

Tot miercuri, vor fi întreruperi de până la opt ore în satul Corod, de la ora 8.00.

Joi, 12 iulie, vor fi întreruperi, începând cu ora 9.00, în Țiglina II, pe bulevardul George Coșbuc, la blocurile CS5, C18, E6 și E7, la Grădinița Nr. 9 și la Biserica "Înălțarea Domnului".

De asemenea, joi vor fi întreruperi de până la opt ore în Movileni, începând cu ora 8.00.

Marți, 9 iulie, au fost câteva lucrări punctuale în cartierul Aurel Vlaicu.

Citit 3677 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 18:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro