Căzuţi, tăiaţi şi băuţi - în Galaţi

Căzuţi, tăiaţi şi băuţi - în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mersul în căruţă se poate dovedi o experienţă foarte periculoasă. Ne-o demonstrează doi bărbaţi din judeţul Galaţi şi o femeie de 69 de ani din comuna tulceană Jijila care, în cursul zilei de miercuri, au ajuns la urgenţe în urma unor accidentări suferite după ce au căzut din căruţă. Toţi trei prezentau răni la nivelul capului, motiv pentru care medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe din Galaţi au hotărât ca pacienţii să rămână internaţi în Secţia de Neurochirurgie, pentru a li se efectua analize suplimentare.

Tot victime ale accidentelor, de data aceasta de natură casnică, sunt şi doi gălăţeni, care au ajuns la spital cu tăieturi provocate de flex la mâini şi la degete. Unul dintre ei încerca să scurteze o ţeavă de burlan şi s-a tăiat la mâna stângă. Ambii se află internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică a aceluiaşi spital.

Un alt gălăţean, în vârstă de 57 de ani, a făcut o vizită la spital după ce a fost găsit în stare de inconştienţă într-un şanţ. Din analize a reieşit că bărbatul consumase o cantitate generoasă de alcool şi că s-a lovit la cap, probabil, în timpul căderii.


 

Citit 1213 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.