Programul Serbărilor Galaţiului - Maratonul distracţiei începe cu folclor

Programul Serbărilor Galaţiului - Maratonul distracţiei începe cu folclor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din această seară, începe distracţia la Galaţi. Ca să fiţi bine antrenaţi pentru cele două alegorii de miercuri – una evlavioasă, alta cât se poate de lumească având în vedere că vom avea atât vesele majorete, cât şi superbe manechine – e cazul să vă faceţi încălzirea. Mai întâi, oferiţi-i o bucurie celui mic pentru că sigur o să vrea să o vadă pe „Albă ca Zăpada”, de la ora 10.00 la Teatrul Dramatic. De la 11.00, dacă aveţi chef de alergătură, vă puteţi testa viteza şi condiţia fizică la "Crosul tuturor vârstelor”, pe Faleza Inferioară, la Trecere Bac. Şi, dacă tot sunteţi bine antrenaţi, ce ziceţi de nişte sârbe şi hore de pe la noi, dar şi de nişte jocuri din Republica Belarus?

Seara, de la ora 19,00, avem parte de folclor cu ansamblul „Doina Covurluiului”, având-o ca solistă pe Dida Agache. Urmează apoi ansamblul din Belarus „Radzimichy” din Minsk, iar la final, ansamblul naţional academic de dansuri populare „Joc” din Chişinău. Important de precizat este că spectacolele în aer liber nu vor mai avea loc pe scena de la „Sindicate”, ci la intersecţia Falezei Superioare cu Prelungirea Coşbuc şi cu strada Regiment 11 Siret, în dreptul Parcului Viva.

Dacă nu vreţi folclor, alegeţi de la ora 21,00 concursul studenţesc de muzică folk de la Casa Veche Pub. Oricum ar fi, distracţie maximă să fie!

Citit 3043 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2011 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.