Dacă dragoste nu e, nimic nu e - Au băut şi s-au bătut

Dacă dragoste nu e, nimic nu e - Au băut şi s-au bătut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi soţi din comuna gălăţeană Şendreni au ajuns internaţi în spital după ce şi-au cauzat unul altuia răni în urma unei altercaţii.

Baseball cu o minge umană

Povestea Florentinei Manolache, aşa cum ne-a fost istorisită chiar de ea, este una obişnuită pentru astfel de situaţii. Duminică seara soţul a băut peste măsură alături de doi vecini şi, după plecarea musafirilor, a avut chef de ceartă. În urma scandalului pornit, acesta a pus mâna pe o bâtă de baseball şi a început să-şi lovească soţia, fără a se uita unde dă. „Pe lângă faptul că m-a lovit cu bâta, a rupt şi o stinghie de la pat şi a continuat să mă bată. De asemenea, mi-a dat şi cu pumnii în faţă. În tot acest timp îmi striga că e casa lui şi că să plec de acolo, împreună cu fata mea”, ne-a povestit femeia, care locuieşte de nouă ani alături de cel care a bătut-o. Florentina Manolache spune că nu este pentru prima oară când soţul o bate, cu ceva ani în urmă având şi un proces din acest motiv. „Rufele nu se spală în public” Versiunea lui Alexandru Ciubotaru este oarecum diferită de cea a soţiei sale. Acesta recunoaşte că era băut, însă adaugă că şi femeia consumase alcool. Bărbatul ne-a confirmat că şi-a bătut partenera, însă spune că nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos, lovindu-l cu un obiect contondent în cap şi peste faţă. „După ce s-a întâmplat duminică seara nu mai vreau să trăiesc sub acelaşi acoperiş cu ea. Acum am dat declaraţii şi la poliţie, dar nu vreau să mai spun nimic. Rufele nu se spală în public”, a spus soţul.

Ce spus autorităţile?

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Bărbatul, pentru că era recalcitrant în continuare, a fost dus iniţial la Spitalul de Psihiatrie, după care a fost adus tot la Spitalul Judeţean. Acum cei doi soţi se află internaţi la secţia de Neurochirurgie a Judeţeanului. „Pe fondul consumului exagerat de alcool, cei doi soţi s-au bătut reciproc. După discuţiile avute cu poliţiştii, femeia a declarat că nu doreşte să depună plângere împotriva soţului. Celor doi le-au fost luate declaraţii, însă nu putem lua nicio măsură împotriva lor”, ne-a informat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 1362 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.