A încercat să facă bani folosind chitanţe false

A încercat să facă bani folosind chitanţe false
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, o persoană a sesizat Poliţia, prin Dispeceratul 112, despre faptul că la intrarea în Piaţa din Ţiglina I se află un individ necunoscut, care se recomandă a fi agent comercial şi care i-a pretins în mod nejustificat o sumă de bani. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie care l-a depistat pe Constantin P., de 45 ani, din satul Moara Vlăsiei, jud. Ilfov şi care deţinea mai multe chitanţe ştampilate, dar necompletate şi suma de 1.096 lei.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie şi, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta, în dimineaţa zilei de 30 noiembrie a cumpărat 10 chitanţe ştampilate şi necompletate din Complexul Comercial Europa Bucureşti. Bărbatul a venit la Galaţi cu un microbuz şi, sub pretextul că este agent comercial la diferite societăţi, a cerut sume de bani vânzătorilor de la mai multe societăţii comerciale.

Astfel, în jurul orei 13,00, Cosntantin P. A ajuns şi la o societate comercială situată pe strada Brăilei şi i-a solicitat vânzătoarei Tudora B., suma de 600 lei, în schimbul căreia i-a înmânat o chitanţă. Poliţiştii au recuperat în totalitate prejudiul şi îl cerceteată pe micul “afacerist”,  care va fi cerceat în libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, după cum se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Citit 3033 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2011 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.