Bumbăceală în spiritul sărbătorilor de iarnă

Bumbăceală în spiritul sărbătorilor de iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

22 de persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, de vineri şi până duminică, după ce au fost victime ale diferitelor tipuri de agresiuni. Majoritatea bătuţilor au fost bărbaţi, însă printre cei 22 se regăsesc şi trei femei.

Prima este din comuna gălăţeană Scânteieşti şi are 68 de ani. Ea a fost adusă vineri noaptea la Urgenţe, cu mai multe urme de lovituri în zona capului. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, ea a fost internată în secţia de Neurochirurgie a Judeţeanului, pentru ca evoluţia stării sale de sănătate să poată fi monitorizată mai atent.

A doua femeie bătută are 57 de ani şi este din Galaţi. După ce a fost examinată, şi ea a fost internată la Neurochirurgie.

Cea de-a treia femeie care a fost adusă la Urgenţe a refuzat să rămână internată în spital. După ce personalul medical i-a oferit îngrijirile medicale corespunzătoare, aceasta a părăsit spitalul, fără a lăsa detalii despre vârstă sau despre ce i s-a întâmplat.

4 dintre cei 19 bărbaţi bătuţi aduşi la Urgenţe au rămas internaţi în Spitalul Judeţean, ceilalţi fiind răniţi uşor sau refuzând internarea. Primul internat este un tânăr de 22 de ani, care a fost adus la spital vineri, cu numeroase lovituri la cap şi în partea superioară a corpului. Al doilea este tot un tânăr, de 21 de ani, din Tuluceşti. Acesta a fost adus la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică. Al treilea bărbat are 33 de ani şi este din satul gălăţean Ciorăşti. Toţi trei se află internaţi în secţia de Neurochirurgie a Judeţeanului, unde sunt ţinuţi sub supraveghere medicală. Al patrulea bătut este un pechean de 27 de ani, internat în secţia de Chirurgie Vasculară a aceluiaşi spital.

 

Citit 1898 ori Ultima modificare Luni, 26 Decembrie 2011 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.