Mihai Ochialbescu, şef la APDM

Mihai Ochialbescu, şef la APDM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prim-vicepreşedintele PD-L Galaţi, deputatul Mircea Toader, a anunţat ieri că Mihai Ochialbescu va fi numit director la Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM). Fără îndoială că Toader are o „slăbiciune” pentru navalistul Ochialbescu, a cărui carieră este, de ani buni, strâns legată de ascensiunea sau coborârea PD-L.

Ochialbescu, membru PD-L, a fost director adjunct la Institutul de Constructii Hidrotehnice şi apoi director general al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ). În 2004, când Mircea Toader a devenit vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, Mihai Ochialbescu a fost numit director la SC Consproiect. Ulterior, Ochialbescu s-a reîntors director general la AFDJ. După ce partidul care l-a susţinut a ieşit de la guvernare, ministrul Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, l-a eliberat din funcţie.

Revoltat, la acea dată, Mircea Toader, declara că „Mihai Ochialbescu este un profesionist, iar schimbarea lui este un gest politic”. Însuşi fostul director susţinea că e posibil să fie o victimă a jocului politic şi că nu are să-şi reproşeze nimic în ceea ce priveşte managementul instituţiei pe care a condus-o. Pentru că, din câte se pare, AFDJ a fost adjudecat de PSD la negocierea dintre cele două partide, navalistul Ochialbescu va ţine frâiele APDM.

Citit 2050 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.