Un gălăţean sărac, proprietar pe trei maşini de lux

Un gălăţean sărac, proprietar pe trei maşini de lux
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii au făcut, ieri mai multe percheziţii în judeţele Galaţi, Mehedinţi, Vrancea şi Ilfov, fiind căutate trei persoane care ar fi luat în leasing trei autoturisme Mercedes, pe care apoi le-au vândut în Germania.

Percheziţiile au fost făcute la şapte adrese din cele patru judeţe, fiind puse în executare trei mandate de aducere, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic internaţional cu autoturisme de lux, potrivit Poliţiei Capitalei. Membrii grupării ar fi luat în leasing, printr-o societate comercială din Strehaia, trei autoturisme Mercedes în valoare de 200.000 de euro, pe care apoi le-ar fi vândut în Germania.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că societatea pe care au fost cumpărate maşinile a fost cesionată ulterior unui bărbat din Galaţi, Florin Lupan. În vârstă de 26 de ani, acesta a devenit peste noapte patron, deşi îşi duce traiul de zi cu zi vânzând nuci pe marginea şoselei. Gălăţeanul susţine că nu a ştiut nimic despre afacere şi nici despre cele trei maşini de lux care se presupune că ar fi trebuit să se găsească în faţa locuinţei sale sărăcăcioase. Anchetatorii au găsit maşinile, dar acestea trebuie recuperate din Germania. Cercetările vor fi continuate de poliţiştii de la Furturi Auto.

Citit 2948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.