Trei gălăţeni au fost arestaţi în dosarul înşelăciunilor cu telefonul mobil

Trei gălăţeni au fost arestaţi în dosarul înşelăciunilor cu telefonul mobil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii şi procurorii care în urmă cu o săptămână făcut 15 percheziţii pentru a prinde o bandă de escroci specializată în ţepe prin SMS, au reuşit să trimită după gratii trei suspecţi.

Oamenii legii aveau informaţii că membrii grupării au înşelat peste 25 de oameni din toată ţara prin intemediul SMS-urilor. Atribuindu-şi diverse calităţi, aceştia le garantau câştiguri consistente în schimbul unor "taxe de participare". "Câştigătorii" expediau banii, care erau ridicaţi de escroci de la oficiile poştale din Galaţi, fără a mai primi premiile.

La percheziţii, anchetatorii au găsit SIM-uri, telefoane mobile şi recipise de la oficiile poştale, o parte dintre acestea fiind ridicate la cele opt controale în penitenciar. 

"Răduţ F. de 49 ani, Mitică R. de 24 ani şi Daniel R. de 22 ani, toţi din Galaţi au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar pentru Veronica L. de 34 ani, din Galaţi instanţa a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Opt deţinuţi din Penitenciarul Galaţi sunt cercetaţi pentru înşelăciune în acelaşi dosar.  Prejudiciul produs este de circa 40.000 de lei.

Citit 3419 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2012 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.