Muncitorii din combinat fură cu sacoşa şi cu portbagajul ca să supravieţuiască

Muncitorii din combinat fură cu sacoşa şi cu portbagajul ca să supravieţuiască
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După principiul "scopul scuză mijloacele", trei gălăţeni au lăsat cinstea la o parte, preferând să-şi păteze cazierul pentru câteva kilograme de fier vechi pe care să le transforme în bani la centrele de colectare.

Primii care au căzut în plasa agenţilor care păzesc societatea comercială au fost doi angajaţi din Combinat, Ion S., de 48 de ani, şi Ştefan T., de 34 de ani. La controlul efectuat de paznici la ieşirea din tură, cei doi muncitori au scos la iveală trei kilograme de deşeuri metalice, pe care le avean sacoşe. Poliţiştii de la Secţia 4 au fost cei care i-au preluat pe muncitori, întocmindu-le dosare penale pentru furt calificat.

Câteva ore mai târziu, istoria s-a repetat, de data aceasta cu un şofer, care a încercat să plece de la serviciu cu maşina mai încărcată decât la sosire. Nicolae S., de 50 de ani, din comuna Tuluceşti, a fost prins la poarta de acces a platformei siderurgice cu 100 de kilograme de fier vechi încărcate în portbagajul autoturismului personal. Întreaga cantitate de marfă a fost restituită societăţii păgubite, iar şoferul a ajuns la rândul său la Secţia 4 Poliţie, unde i s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.

Citit 2890 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Martie 2012 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.